Over ons

Wij zijn een kleine onderneming die zich inzet om efficiënte werkmethodes te ontwikkelen voor diverse arbeidsintensieve en risico volle handelingen. Jarenlang zijn we al bezig om met efficiëntere en veiligere werkmethodes kosten, tijd, ergernis en geld te besparen.
Als laatste hebben we ons gebogen over de risicovolle handelingen welke nodig zijn om trailers te laden en te lossen. Wij hebben hiervoor een techniek ontwikkeld waarmee op eenvoudige wijze dit bovengenoemd werk veilig kan worden uitgevoerd. Met dit hiervoor ontwikkelde frame met uitschuifbaar bordes kunnen vele materialen op een veilige manier worden geladen en gelost. Het toepassingsgebied betreft alle ladingen die met een mobiele hijskraan moeten worden geladen en waar mensen bij aanwezig zijn om de last te begeleiden. Het gepatendeerde T.L.S system is universeel toepasbaar op alle trailers, en wordt door de firma Roest en Moree uit Bergambacht geproduceerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

- Adviseren bij ontwerp.
- Kostenraming verzorgen.
- De juiste toeleverancier benaderen.
- Uitvoering coördinatie verzorgen.
- Uitvoering verzorgen.


Wilt u meer weten over het veilig laden en lossen door middel van het Trailer Loading Safety system? Neem dan contact met ons op.

Als u meer wilt lezen over de ervaringen van bestaande gebruikers van het systeem, leest u dan dit persbericht .


T.l.s system

T.L.S system is een productnaam voor een veiligheidssysteem dat wordt toegepast voor het veilig laden en lossen van trailers.
T.L.S system is een onderdeel van

B.Struijk Holding B.V.

.


T.l.s system

T.L.S system wordt geleverd en geproduceerd door:
ROEST & MOREE B.V
Transportstraat 21-23 2861 DX
BERGAMBACHT
KvK - nr 290.51.406


.

T.l.s system

T.L.S system is gepatenteerd onder nr 1042263 door:
B.Struijk Holding B.V.
Guldenweg 26 3341 CK
HENDRIK- IDO- AMBACHT
KvK - nr 24395819

.